Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de exacte kosten voor verzenden raadpleeg uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@oldholt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren:

BAL SMIT ACTIE
10% van de opbrengsten uit de orders van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december 2019 komen ten goede van het Prinses Maxima Centrum in samenwerking met Bas Smit/Bal Smit. Van deze opbrengst worden Bal Smit ballen gekocht waarmee 100% van de opbrengst ten goede komt van dit fantastische centrum. De kerstballen zelf worden weer vergeven aan mensen die het verdienen om extra in het zonnetje te worden gezet omdat zij bijvoorbeeld niet de middelen hebben om versiering voor deze periode van het jaar aan te schaffen. Of omdat ze nodig eens in het middelpunt van de belangstelling moeten komen staan.
Omdat doneren sterk en krachtig is voor een ander ga je er mee akkoord dat indien een product geretourneerd wordt we de 10% opbrengsten vanuit je order blijven gebruiken voor de Bal Smit actie.

Gepersonaliseerde artikelen c.q. maatwerk producten.
– bijv. een eigen ontwerp na overleg of eigen stijl, titel, ondertitel, toevoeging op het drukwerk.
Let op:
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.

Het artikel dient ten alle tijden in de originele/onbeschadigde verpakking aan ons retour gezonden te worden. Het retour adres vindt u onderaan deze pagina en dient uw retour dient voorzien te zijn van een ingevuld retourformulier. Dit formulier zit bij uw levering. Mocht u deze kwijt zijn dan download u deze eenvoudig HIER.

Contactgegevens:
Øld Holt
Wadloper 11
8265 TV Kampen
info@oldholt.nl
06-11457154

KvK-nummer: 08192187
Btw-nummer: NL105362633B02